Anadolubank’ın dijital ihtiyaç kredisi kullanıma açıldı
Modern bankacılık çözümleri ve sürdürülebilir büyüme performansı ile değer yaratan Anadolubank, dijital yatırımlarına hız kesmeden devam etmiş ve İhtiyaç Kredisi ürününü dijital kanallardan lanse etmiştir.
Anadolubank’ın yeni ürünü, müşterilerine gelirlerine uygun ödeme planı, avantajlı faiz oranları ve evrak masrafı olmadan ihtiyaçlarını karşılama fırsatı sunuyor. Hayat Sigortalı ve Sigortasız 100 bin TL’ye varan 36 aya varan vade seçenekleriyle sunulan Anadolubank dijital ihtiyaç kredisi başvurusu, şubeye gitmeden İnternet Şubesi veya Anadolubank Cep üzerinden hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Anadolubank müşterisi olmayanlar Anadolubank Mobil’i indirerek veya anadolubank.com.tr üzerinden müşteri olduktan sonra dijital ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler. Dijital ortamda tamamlanabilen uçtan uca bir süreç olan dijital ihtiyaç kredisinde, başvuru otomatik olarak değerlendirildikten sonra onaylandığı takdirde kredi hızlı bir şekilde kullanılabiliyor.
“Ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirmeye devam edeceğiz”
Dijital bankacılık alanında emin adımlarla ilerlediklerini belirten Anadolubank Dijital Bankacılık Bölüm Lideri Burcu Ertaner Şenay, “Hızla gelişen teknolojik gelişmeler, pandemi döneminde değişen alışkanlıklar, artan akıllı telefon ve internet kullanımı sonucunda bireyler, dijital bankacılık hizmetlerini daha fazla kullanmak ve hatta daha çok tercih etmek. . Bunun en değerli nedeni ise artık dijital bankacılık hizmetleri ile finansal veya finansal olmayan pek çok işlemin çok kısa sürede gerçekleştirilebilmesidir. Dijital bankacılık, müşterilerin günlük hayatlarının değerli bir modülü haline gelirken, Anadolubank olarak yeni çağın sunduğu fırsatları kullanarak bankacılık stratejimiz ve küresel konjonktür doğrultusunda dijital bankacılığa değerli yatırımlar yapıyoruz. Sunduğumuz Dijital İhtiyaç Kredisi sayesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını ertelememeleri için yanlarında oluyoruz. Dijital kanallarımıza yatırım yapmaya, dijital ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirmeye devam edeceğiz.”